ORDU / ALTINORDU - Vakıfbank İlkokulu

Okulumuzun Tarihçesi

Vakıfbank İlköğretim Okulu 1999–2000 Eğitim-Öğretim yılında hizmete girmiş olup, adını yapılışında pay sahibi olan “Türkiye Vakıflar Bankası”ndan almıştır. Açıldığı yıl 17 şubede 450 öğrencisiyle eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmüş olan okulumuz Şahincili Mahallesi’ndedir. Okulumuzun kurucu müdürü Ali KARAHAN’dır.  Okulumuza ağırlıklı olarak Şahincili Mahallesi ve Şirinevler Mahallesi’nden öğrenci gelmektedir. Her yıl öğrenci mevcudumuz artmaktadır. 2012 yılında İlköğretim Okullarının İlkokul ve Ortaokul olarak ayrılması ile okulumuz Vakıfbank İlkokulu ve Vakıfbank Ortaokulu adını alarak aynı binada eğitim öğretime devam edilmiştir. Kurucu müdürden sonra  Cengiz GÜNGÖR, Hüsnü GÜRSOY ve Aytekin ÇELENK müdür olarak görev yapmışlardır. 2 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Hakan KİLTAN Okul Müdürü olarak atanmış ve okulumuzda görevine devam etmektedir.

Yayın: 01.07.2014 - Güncelleme: 16.05.2024 11:38 - Görüntülenme: 1741