ORDU / ALTINORDU - Vakıfbank İlkokulu

Mrt

Okulumuz kütüphanesini zenginleştirmek için kitap toplama kampanyası başlatılmıştır.

Mrt

Veli Görüşme Saatleri

Öğretmenler Kurulu

Ock

Okulumuzda  dönem sonu  faaliyet haftası etkinlikleri ile eylenceli zaman geçirdiler

Ock

Vakifbank İlkokulu Okul Aile Birliği olarak Ordu İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih VARGELOĞLU'nu ziyaret ederek okulumuz hakkında bilgi verdik. Hüsnü kabulleri için müdürümüze teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz bahçe düzenlenmesi Ordu Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeniden düzenlenmiştir. Bahçe içi temizlenerek tel çit ile çevrilmiştir. Daire Başkanlığımıza teşekkür ederiz.

Ock

"Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında; Vakıfbank İlkokulu tarafından gönüllülük esasına riayet edilerek Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine yönelik öğrenci ve velileri tarafından gönderilen  yardım gelirleri Okul Müdürü Hakan KİLTAN ve Değerler Kulübü Danışman Öğretmeni Mehmet Emin KILIÇTAŞ ile birlikte Altınordu Müftümüz Abdullah SÖYLEMEZ' in makamında Türkiye Diyanet Vakfı AltInordu Şubesine  makbuz karşılığı teslim edildi.